19 de desembre del 2012

Regalar LLIBRETES








Hola amigues, perdoneu que gairebé m'oblido del blog, nooooooooo!!!!! és mentida, però estic una mica enfeinada preparant algunes cosetes.

Us deixo una mostra per si us voleu inspirar en algun moment, encara hi sou ha temps de fer-ho, per regalar, per Nadal, per Reis o per qualsevol detall.
 No són molt difícils i queden precioses.















Alguns detalls de les llibretes

8 comentaris:

  1. Són precioses!!
    Una mica abandonades si que ens tens, eh! Bueno això él que pensaria una, que no sap tot el que estas fent, però jo si que ho sé, que treballes moltíssim!!!

    Un petonet.

    ResponElimina
  2. son preciosas,no nos abandones tamto tiempo,jajajaja un abrazo

    ResponElimina
  3. Maite, qué idea tan genial!!! las libretas te quedaron divinas forradas de esta manera. Te deseo todo lo mejor para estas navidades. Un besote guapa

    ResponElimina
  4. Una fantastica idea!!!!!!.

    Molts petonets.

    Olga

    ResponElimina
  5. Hola Maite, passejant per els blogs t'acabo de descobrir, i m'ha xocat la teva entrada que diu Fet a ma, fet amb el cor, jo desde el dia 7 també tinc un blog, i es diu Merpel, fet a ma amb el cor,m'agradaria que et passesis per fer-me una visita. Les llibretes moníssimes i una idea genial per aquests reis.
    MOLTS PETONS!

    ResponElimina
  6. Maite, q reboniiiiiiiiques q t han quedat aquestes llibretes. Segur q qui les rebi li agradaran mooooolt!!!!. Un peto

    ResponElimina
  7. son muy bonitas, felicitaciones!! y felices fiestas, que el año que viene sea muchisimo mejor que este, un beso!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...