31 de desembre del 2012

Amic invisible "SWAP"

Amb les noies que es van voler apuntar del grup de facebook "Hablando de trastitos", vam organitzar un "swap" o amic invisible, es tractava d'enviar a la persona que ens van indicar mitjançant sorteig, un kit amb 2 de les nostres creacions, i alguna altra sorpresa.


Doncs res avui, la meva "amiga invisible", la Lola Galindo s'ha fet visible i m'ha lliurat en mà i ha domicili el meu regal, o sigui que he tingut un "dos per un", conèixens personalment amb el seu marit i els seus fills, aprofitant que passava uns dies de vacances prop de casa, i el fantàstic regal, dos ninotets "amigurumis" fets per ella, juntament amb unes etiquetes de scrap i fimo per experimentar, ja que mai l'he utilitzat.
Gràcies Lola.




5 comentaris:

  1. Maite, qué lindos están los regalos de Lola, además me parece genial que hayas tenido la oportunidad de conocerla personalmente.
    Espero que tengas un buen 2013. un besote guapa

    ResponElimina
  2. Que bonitos regalos yo estoy impaciente a ver que me llega jejejj un besote feliz año!!!!

    ResponElimina
  3. Qué preciosos todos los regalitos!!!! Un besitoooo y Feliz Año!!!!

    ResponElimina
  4. Maite!! Ya hemos llegado a casita, se acabaron la vacaciones. Me alegro que te gustase el regalo, a mi el tuyo también, mucho, y conocerte más. Yo aun tengo la duda si no sería poca cosa :s. Estoy deseando ver qué reciben las demás para ponerme "colorá" o quedarme tranquila,jejeje.

    ResponElimina
  5. Por fin he encontrado tu blog,tu también tienes una seguidora mas.Saludos.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...