13 de setembre del 2013

Bossa plegable

Fa alguns dies navegant pels blocs de les meves amigues i mestres, vaig descobrir aquesta bossa, que es veu que ja fa temps que és va inventar. Es tracta d'una bossa de les que anomenem "ecològiques" o "reutilitzables" que sempre podem portar guardada en la nostra bossa o be desplegada.



Alguna altra vegada havia intentat fer alguna borsa així però no m'acabaven de convèncer, aquesta em va molt bé i crec que pot ser un bonic detall de regal, ara que ja s'acosten les dates més regalades de l'any, haurem de començar a treballar.
Us deixo l'enllaç del bloc de Dori, on la vaig copiar i que ho explica amb tot detall i també amb influències del bloc d'Ana-Ane, que ella aporta la idea de les aplicacions.






5 comentaris:

  1. Hoooola, ja veus ni de vacances puc estar sense blogpgejar. La veritat es que tinc mes temps que a casa. Bueno, la bossa molt xula i molt practica. Per cert he comprat unes teletes per aqui, ja te les ensenyare. Ens veiem aviat. Un petonas.

    ResponElimina
  2. Una cucada aquesta borsa, gràcies per deixar l'enllaç. Petons.

    ResponElimina
  3. Maite, la bolsa es genial y práctica además te quedó chulísima con estas telas!!! un besote bonita

    ResponElimina
  4. si que son practiques, jo vaig fer d'aquestes fa temps amb les vores de les robes (aixo que normalment llancem) a la part de la butxaca

    ResponElimina
  5. Avui navegant i "xafardeixan" els blogs..he visitat el teu Maite...com sempre,( em repeteixo)..¡¡.m´agrada molt les boses i la convinacio de robes!!..Besitoo

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...