13 de maig del 2012

Ultimes novetats


Hola amigues, fa molts dies que tinc el blog abandonat, vaig està uns dies de vacances per Andalusia, i vaig tenir l'ensurt de que em van prendre la bossa del "Sal de la Pilar", amb tot el seu contingut, entre totes les coses el mòbil, que era el meu estri imprescindible per anar actualitzant el bloc.
La bossa ja l'he tornat a fer, com podeu veure, aquest cop amb les nanses liles.





També va coincidir que va ser el meu aniversari 57 anyets, res una nena, jijijiji. Us vull ensenyar el regal que em va fer la meva amiga Dolors, em va agradar moltiiiiiiisssssim,  es tracta d'una funda per les ulleres, i un moneder amb la tècnica "origami", que ens va ensenyar a fer l'Eva Gustems, evidentment també va encertar els colors, a vosaltres segur que també us agrada.




Gràcies Dolors

5 comentaris:

  1. Són molt boniques i útils les dues coses, i els colors ideals per tú. Molt xulo Dolors.

    ResponElimina
  2. Maite que preciós!!!!!!!!! M'encanta el bolso!! Bé, m'encanta tot!!

    ResponElimina
  3. Maite, el bolso te quedó fantástico con estas asas lilas, se ve muy alegre....Los regalos de Dolors están preciosos. Feliz cumpleaños bonita!!! un besote enorme

    ResponElimina
  4. M'alegro que ja hagis pogut fer el bolso de nou, es molt maco. I els detalls de la Dolors tambe, ara a gaudir-los!!!

    ResponElimina
  5. Maite, m'encanta que t'agradin, veritablement, estan fets pensant en tú. Deseguida que sol.lucioni els problemes amb el meu blog, penjaré la foto del mocador de coll. (no se que passa que no em deix possar fotos?????). Un petonàs.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...