16 d’abril del 2012

COMENÇANT LA SETMANA !!!

Avui ha sigut una tarda especial, tres amigues la Dolors, la Silvia i jo, ens hem reunit, una d'elles a fet de mestra, perque encoixina molt bé, i les altres dues hem fet pràctiques. També hem aprofitat per berenar, xarrà i més tard s'ha afegit un altre amiga, la Maribel (la meva fillola postissa) i la LOURDES GIL "LA PROFE", en majúscules, de totes nosaltres, hem passat una estona molt agradable i distesa.

ESPERO REPETIR, AMB QUALSEVOL EXCUSA !!!!.









EL PASTÍS DE POMA

LES RESTES 





12 comentaris:

  1. Aquest pastis ja feia bona pinta al Facebook, i sembla que estava bo per les restes que heu deixat!!!

    ResponElimina
  2. Maite, ens ho hem passat super bé, ets una super anfitriona, el pastís estava riquísim,estic d'acord amb tu que ho hauriem de repetir.UNA TARDA PERFECTA AMB MOLT BONA COMPANYIA.PETONETS I GRACIES PER TOT.

    ResponElimina
  3. Nenes mira que sou ràpides eeeeh!!!, moltes gràcies per la companyia i per els comentaris, amb el pastis que ha sobrat casi que podriem fer un altre berenar. Un petó a totes tres.

    ResponElimina
  4. Ei aquest pastís té molt bona pinta eh! quina enveja que em feu! I per cert, les xicuelas que berenaven també són guapíssimes per fora i maquíssimes per dins!!!

    ResponElimina
  5. Tu si que vales !!!!!! gràcies per les floretes guapa. un petonet

    ResponElimina
  6. Apa !!! Que bé que ho passeu !!!!! :)

    Petonetsss !!

    ResponElimina
  7. Maite, estos ratitos en compañía de amigas para hacer una de las cosas que más nos gusta que es coser, son geniales...me alegro que te lo hayas pasado tan bien. Un besote cielo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pués si suerte de estos ratitos y algunos más que ayudan a pasar la vida, los pequeños detalles son los que realmente cuentan. Un besazo.

      Elimina
  8. No entiendo el catalán, pero los pasteles tienen una pinta estupenda!!! Estais guapísimas en la foto, espero que practicarais mucho acolchado a mano. Besos y te sigo!!!

    ResponElimina
  9. Gràcies Maite i Silvia m'ho vaig passar molt be. Ho hem de repetir. Petonets.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...